FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fredrik Aursnes slaat aanbieding van Feyenoord af’

Feyenoord is dichtbij de komst van de Poolse middenvelder Sebastien Szymanski maar dat heeft niets te maken de interesse die er is in Fredrik Aursnes. Laatstgenoemde kan een toptransfer maken naar het Portugese Benfica dat een flinke som geld voor hem over heeft.

De Telegraaf schrijft donderdagavond: “Feyenoord wil graag een optie tot koop in de huurovereenkomst en daar moest de afgelopen dagen nog over worden onderhandeld. Szymanski is wel al naar Nederland gevlogen voor een medische keuring. Voor coach Slot is hij een welkome aanvulling omdat er nog niet veel zwaargewichten zijn aangetrokken.”

Feyenoord haalde al verschillende spelers naar De Kuip, maar alleen Javairô Dilrosun geldt als ‘een directe versterking’. De krant vervolgt: “Szymanski kan daar verandering in brengen en is niet gehaald omdat er vanuit Portugal belangstelling is voor Fredrik Aursnes.”

Het medium legt uit: “Feyenoord is met Benfica op dit moment niet in onderhandeling over een verkoop van de Noorse international, die belangrijk is voor het middenveld van Feyenoord. Aursnes zou recent wel een aanbod hebben afgeslagen om zijn contract met twee seizoenen te verlengen. Van een deal met Benfica is echter nog geen sprake.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *