FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luis Sinisterra kent dramatisch debuut voor Leeds United

Luis Sinisterra heeft een ongelukkig debuut achter de rug voor Leeds United. De Colombiaanse aanvaller viel namelijk vanmiddag erg snel uit met een blessure.

Hij werd deze zomer voor zo’n 25 miljoen euro door Leeds United overgenomen van Feyenoord. Tegen Crystal Palace mocht de vleugelaanvaller meteen in de basis starten, maar zijn eerste optreden voor The Whites bleek geen succes. Na minder dan een kwartier zat zijn debuutwedstrijd er alweer op.

Tegen Palace voelde Sinisterra in het openingskwartier al aan zijn hamstring. Hoofdschuddend werd hij vervolgens naar de kant gehaald door manager Jesse Marsch. Het is niet duidelijk of hij uit voorzorg is gewisseld of er serieuze schade is ontstaan in zijn eerste kwartier als Leeds-speler.

Sinisterra was vorig seizoen de grote uitblinker aan Feyenoord-zijde. De Colombiaan had een groot aandeel in het bereiken van de finale van de Conference League. Mede op basis daarvan besloot Leeds een voor Feyenoord-begrippen recordbedrag te betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *