FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet af van Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto’

Feyenoord gaat niet langer zijn best doen voor de komst van de Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto. De Rotterdammers schakelen over naar de 21-jarige Largie Ramazani die onder contract staat bij het Spaanse Almeria.

Hier maakt het medium 1908 melding van. . Sinds 2020 speelt de jeugdinternational van België in Spanje. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleidingen van onder meer Charlton Athletic en Manchester United. Het afgelopen jaar werkte Ramazani zijn wedstrijden af in de La Liga 2. In dertig wedstrijden kwam hij tot acht goals en één assist en leverde hij zo een wezenlijk bijdrage aan de promotie naar het hoogste niveau.

Daarnaast mocht hij drie keer opdraven in de strijd om de Copa del Rey. In die duels kwam hij tot één treffer. Het contract van de watervlugge buitenspeler loopt bij Almería nog drie jaar door. Ramazani zelf ziet de overstap naar De Kuip volgens 1908 zitten. ‘Zij komst wordt als haalbaar ingeschat’, zo klinkt het. Met de eventuele komst van de Belg naar Rotterdam is de komst van Italiaans international Wilfried Gnonto definitief van de baan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *