FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt pijlen op voormalig wonderkind van United’

Feyenoord zou momenteel in onderhandeling zijn met de 21-jarige vleugelspeler Largie Ramazani. Hier maakt het medium 1908.nl melding van.Hij is tevens jeugdinternational van De Rode Duivels.

Hij wordt omschreven als ‘pure linksbuiten’. Sinds 2020 staat de aanvaller onder contract bij Almería. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van RSC Anderlecht, Charlton Athletic en Manchester United. Met Almería promoveerde Ramazani afgelopen seizoen naar het hoogste niveau van Spanje. Daar leverde de Belgische aanvaller met acht doelpunten en één assist een bijdrage aan.

Het contract van Ramazani bij Almería loopt nog drie jaar door. Toch denkt Feyenoord eruit te kunnen komen met de Spaanse club. Volgens 1908.nl heeft het er alle schijn van dat Ramazani een overstap naar de verliezend finalist van de Conference League wel ziet zitten. Dat Feyenoord werk maakt van de komst van Ramazani, heeft te maken met het feit dat komst van Wilfried Gnonto steeds minder realistisch wordt.

Feyenoord wil naast Ramazani ook Santiago Giménez aantrekken. De Rotterdammers hebben deze week een tweede bod uit gebracht op de 21-jarige spits van Cruz Azul. Tot nu toe werden vijf spelers toegevoegd aan de selectie van trainer Arne Slot: Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Sebastian Szymanski.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *