FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet af van Gnonto en gaat voor Ramazani’

Bryan Linssen heeft een dramatisch debuut achter de rug voor zijn nieuwe club Urawa Red Diamonds. In een oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain moest de aanvaller al na acht minuten het veld verlaten.

Hij moest vanaf de bank toekijken hoe zijn ploeg het in de Japanse stad Saitama opnam tegen onder meer Mauro Icardi en Kylian Mbappé. Na een teleurstellende eerste helft, waarin Pablo Sarabia en Mbappé voor een 2-0 voorsprong hadden gezorgd, kwam hij het veld op. Acht minuten later kwam er alweer een abrupt einde aan zijn debuut, nadat hij waarschijnlijk een spierblessure opliep. Linssen werd direct gewisseld.

Kort na zijn uitvallen bracht PSG Messi binnen de lijnen, iemand tegen wie de 31-jarige Limburger maar al te graag zelf had willen spelen. “Maar serieus, zou wel lekker zijn als Messi meedoet in die wedstrijd. Pik je dan toch even mee”, aldus Linssen onlangs in gesprek met het AD.

Linssen maakte eind juni definitief de overstap van Feyenoord naar Urawa Red Diamonds. De Japanners betaalden ruim één miljoen euro aan Feyenoord. Linssen is niet de enige Nederlander die uitkomt voor de ploeg van trainer Ricardo Rodríguez. Ook Alex Schalk, die in het verleden speelde voor onder meer NAC Breda en Go Ahead Eagles, maakt deel uit van de selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *