FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de fout in met deze transfer’

Volgens voormalig speler en huidig analist Mario Been is Feyenoord bijna verplicht om Fredrik Aursnes deze transferperiode van de hand te doen aan Benfica. De Portugese topclub heeft naar verluidt maar liefst vijftien miljoen euro over voor de middenvelder.

Bij ESPN zegt de oud-voetballer: “Als ik me goed heb in laten lichten heeft hij nog maar één jaar (twee jaar, tot 2024, red.) en wil hij niet verlengen.”

Been wijst naar een Feyenoord-blunder uit het (recente) verleden: “Feyenoord heeft toen de fout gemaakt met Jörgensen (ruim twintig miljoen van Newcastle United afgewezen, red.). We weten niet of het waar is, maar anders zou ik de helft uitgeven om Timber te halen bij Utrecht en de rest op de bank te zetten. Zoveel geld en mogelijkheden als Ajax heeft Feyenoord niet, dus ze zullen af en toe een slag moeten slaan. Ik vind niet dat Feyenoord vijftien miljoen zou moeten laten lopen voor iemand die nog maar een eenjarig (tweejarig, red.) contract heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *