FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

GOALGETTER: ‘Ik weet niet of Feyenoord nog een optie is’

Cyriel Dessers was afgelopen seizoen de gevierde man bij Feyenoord. Nu is hij weer terug bij zijn oorspronkelijke werkgever KRC Genk waar hij gisteren direct trefzeker was in de topper tegen Club Brugge. De spits zet nog altijd in op een vertrek naar een grote europese competitie.

Onder meer vanuit Italië zou er interesse zijn, Cremonese werd al genoemd. Een transfer behoort nog altijd tot de opties. “Er zijn in ieder geval geen afspraken met Genk gemaakt. We zullen wel zien wat er komt. Er is wat interesse. Het begint allemaal te bewegen. Ik ben even benieuwd als jullie naar wat Genk zal zeggen”, vertelt Dessers aan Het Laatste Nieuws.

Dessers vertelde onlangs zelf dat de deur naar Feyenoord nog niet helemaal dicht is. “Ik weet niet of Feyenoord nog een optie is. Dat zullen jullie daar moeten vragen. Cremonese geen grote club? Maar de Serie A is wel een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten, al denk ik dat iedereen vandaag heeft kunnen zien dat ik alles voor Genk geef en dat ik het Onuachu moeilijk kan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *