FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jahanbakhsh is een speler voor Excelsior of NAC’

Feyenoord ging gisteren in een oefenduel met 0-2 ten onder tegen Olympique Lyon. Voormalig trainer Rob Jacobs maakt zich zorgen over de voorste linie van de Rotterdammers. Hij vindt deze namelijk tamelijk zwak.

“Je vraagt je af wie in godsnaam bij Feyenoord een goal moet maken. Dat zal een belangrijk knelpunt zijn”, reageert Jacobs bij RTV Rijnmond. “Ik ben blij dat Slot zijn contract verlengd heeft, omdat ik ervan overtuigd ben dat het met hem in orde komt. Hij weet wat er nodig is om Feyenoord op het niveau van vorig jaar te brengen. Dat moet echt gebeuren. Daar kijk ik dan weer naar uit.”

Ook tegen Lyon had Feyenoord moeite met kansen creëren en doelpunten maken. Jacobs vindt dat het te makkelijk is om alleen naar Danilo te wijzen. “Hij kan het niet alleen. Als spits ben je afhankelijk van wat je krijgt, maar je moet ook zelf wat kunnen. Dit was ook niet zo’n eenvoudige tegenstander. En als we aan Jahanbakhsh gaan beginnen, vraag ik me af wat de doelstelling is. Laat dan een jongen van Varkenoord meedoen. We moeten ermee oppassen om daarmee verder te gaan.”

“Daar worden de mensen niet vrolijk van. Het is een geweldige speler geweest, maar dat kan niet meer. Natuurlijk heeft hij geweldig getraind, maar deze jongen moet Excelsior, NEC of NAC Breda helpen. Het is geen speler voor Feyenoord”, besluit Jacobs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *