FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Niets staat komst Santiago Gimenez naar Feyenoord nog in de weg’

Alles wijst erop dat Santiago Gimenez de nieuwe spits zal gaan worden van Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer Mathias Bunge heeft bevestigt dat een transfer nabij is.

De Rotterdammers zouden na meerdere pogingen een bod hebben uitgebracht dat niet te weigeren is voor Cruz Azul. Hoeveel miljoenen er vanuit Rotterdam worden overgemaakt, is nog niet bekend. “We zijn heel dicht bij een akkoord”, aldus Bunge tegen Super Deportivo. Bij VoetbalPrimeur deed de zaakwaarnemer zondag uitspraken van gelijke strekking.

Cruz Azul heeft het aanstaande vertrek van de 21-jarige Giménez al geaccepteerd, klinkt het. De overstap bevindt zich in de afrondende fase. Feyenoord zou naast het miljoenenbedrag hebben ingestemd met een doorverkooppercentage, al is dat niet bevestigd. Giménez volgt Feyenoord inmiddels ook op Instagram.

Giménez scoorde achttien keer in 103 wedstrijden voor Cruz Azul. Dit seizoen is hij bijzonder op dreef: in de eerste vier speelronden was hij al goed voor vijf doelpunten. De Mexicaan met Argentijnse wortels luisterde afgelopen weekend zijn vermoedelijk laatste wedstrijd op met twee treffers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *