FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Sevilla voor oud Ajax-aanvaller’

Feyenoord heeft een nieuwe aanvaller op het oog. De Rotterdammers willen Oussama Idrissi huren van Sevilla. Hier maakt het medium 1908 melding van.

“Feyenoord is werk aan het maken van Oussama Idrissi”, klinkt het. “Dat melden bronnen aan 1908.nl. De linksbuiten moet gehuurd gaan worden van Sevilla FC, waar hij tot medio 2025 onder contract staat.”

In de zomerse transferwindow van 2020 vertrok Idrissi voor twaalf miljoen euro van AZ naar Sevilla, maar daar kwam hij niet uit de verf. De Andalusiërs leenden hun aanvaller uit aan Ajax en vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Primera División-laagvlieger Cádiz.

“Ook komend seizoen wil Sevilla zijn rechtsbenige vleugelaanvaller weer uitlenen. Zijn derde uitleenbeurt moet op korte termijn afgerond worden met Feyenoord. De Rotterdammers werken daarbuiten ook nog aan komst van Largie Ramazani en/of Wilfried Gnonto, waarvan eerstgenoemde dichterbij lijkt te zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *