FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord nadert derde transferklapper deze zomer’

Feyenoord dreigt opnieuw een belangrijke speler kwijt te raken. Het Portugese medium A Bola weet namelijk te melden dat de transfer van Fredrik Aursnes naar Benfica nabij is.

Benfica staat op het punt om de Duitser Julian Weigl te verkopen. De 26-jarige middenvelder ligt nog tot medio 2024 vast in Lissabon, maar krijgt vrijwel zeker toestemming om zijn loopbaan bij Eintracht Frankfurt te vervolgen. Daar staat wel een fors prijskaartje tegenover.

Met het aanstaande vertrek van Weigl speelt Benfica de miljoenen vrij om Aursnes in te lijven. Eerder werd gesproken over een bedrag van circa vijftien miljoen euro voor de Noorse middenvelder, die pas één seizoen in de benen heeft bij Feyenoord. Vorig jaar zomer werd hij overgenomen van Molde FK.

Aursnes moet na Luis Sinisterra (Leeds United) en Tyrell Malacia (Manchester United) de derde transferklapper worden bij Feyenoord. Dat is wel een aderlating voor trainer Arne Slot, die naast de genoemde spelers ook al anderen zag vertrekken, waaronder Bryan Linssen en Cyriel Dessers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *