FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Roma voor 24-jarige Uruguayaan’

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen bij AS Roma. Ze hebben namelijk hun zinnen gezet op de Uruguayaan Matías Viña. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Viña doorliep de jeugdopleiding van Nacional, waar ook Luis Suárez zijn eerste stappen in het profvoetbal zette. In januari 2020 werd hij voor 6,25 miljoen euro verkocht aan het Braziliaanse Palmeiras, waarna AS Roma hem een jaar geleden voor ruim het dubbele inlijfde. Het afgelopen seizoen kwam hij tot 26 optredens in de Serie A, waarvan achttien als basisspeler. Hij was eind mei invaller tijdens de Conference League-finale.

Toch lijkt Viña nu te mogen vertrekken uit het Stadio Olimpico. Volgens 1908.nl is Feyenoord concreet voor de 1.80 meter lange linksback. De Rotterdamse club zet in op een huurdeal met een optie tot koop. Coach Arne Slot heeft na het vertrek van Tyrell Malacia geen echte linksback meer in zijn selectie. Ook Volendam-back Derry John Murkin zou in beeld zijn om dat probleem te verhelpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *