FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jörgen Strand Larsen spreekt voorkeur uit voor Feyenoord of Ajax

Groningen-spits Jörgen Strand Larsen mag zich in de belangstelling heugen van zowel Ajax als Feyenoord. De 22-jarige Noor weet dan ook niet waar hij na 31 augustus actief zal zijn.

“Natuurlijk geeft het een boost”, reageert Strand Larsen voor de camera van ESPN. “Er zitten topteams tussen uit de goede competities, uit de topvijf-competities. Dat geeft je een goed gevoel, maar je moet wel met beide benen op de grond blijven staan en hard blijven werken. We zien wel hoe het loopt, maar het geeft een goed gevoel als je het hoort.”

ESPN confronteert de Noor met de interesse uit Amsterdam en Rotterdam. Welke club zijn voorkeur heeft? “Ik hou van Groningen. Het zijn twee grote clubs, dus ik ga hier niet vertellen welke club mijn voorkeur heeft.” Eén vraag blijkt voldoende om de boomlange aanvaller alsnog een voorkeur te laten onthullen. “Uhm, Ajax is de grootste club, dus het zou gek zijn als ik een andere club zeg.”

Strand Larsen vervolgt: “Je moet de geruchten niet heel serieus nemen. Ik wil me blijven focussen en afwachten wat er gebeurt. Maar als clubs als Ajax en Feyenoord interesse tonen, dan betekent het dat je het goed hebt gedaan. (…) Als het moment goed is, dan zal ik nadenken over een nieuwe stap. Voor nu liggen er geen aanbiedingen op tafel, waarmee ik tevreden ben of waardoor ik denk dat ik ergens anders heen wil.”

One thought on “Jörgen Strand Larsen spreekt voorkeur uit voor Feyenoord of Ajax

  1. bij Ajax is hij de reserve als bankzitter, bij Feyenoord hebben ze een trainer-coach die elke speler hoe goed ook nog beter maakt, Ajax zat niet voor niets achter hem aan, blij dat ie weer heeft bij getekend is van ongekende waarde en zal op zeker over enkele jaren naar een echte Europese topclub verhuizen, wat een baas is dat

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *