FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuw voetbalprogramma voor Genee zonder Gijp en Derksen

Vanaf 15 augustus is er op Talpa een nieuw voetbalpraatprogramma te zien. Wilfred Genee zal de presentator zijn en o.a Andy van der Meyde, Wesley Sneijder en Wim Kieft zullen regelmatig aanschuiven.

Het nieuwe programma wordt geen kopie van het oude Voetbal Inside. “Je kunt maar één programma à la Voetbal Inside maken en dat is met Johan en René (Derksen en Van der Gijp, red.). Die zijn onvervangbaar. Die chemie krijg je niet meer. Het wordt een voetbalpraatprogramma, maar geen Studio Voetbal. Het wordt een mix van alles, denk ik”, vertelt Genee voor de camera van De Telegraaf.

Genee heeft Sneijder, Kieft en Van der Meyde niet zelf geselecteerd. “Ik ben gevraagd of ik het programma wilde doen met Wesley en Andy. Dat leek me een goed plan. Wesley is gebekt genoeg om zich te kunnen uiten en Andy heeft meer dan voldoende televisie-ervaring, ook als interviewer. Ik denk dat er veel inzit.”

Het programma zal op maandag en vrijdag voorafgaand aan Vandaag Inside te zien zijn. Daarna neemt Genee plaats bij laatstgenoemde programma, met René van der Gijp en Johan Derksen dus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *