FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kökcü mist seizoensopening bij Feyenoord’

Orkun Kökcü zal de eerste wedstrijd in de competitie die Feyenoord speelt missen. De middenvelder heeft nog teveel hinder van een kwetsuur. Ook achter de naam van Gernot Trauner staat nog een vraagteken.

Slot bevestigde voor de camera van ESPN dat een rentree van Kökcü op korte termijn vrijwel uitgesloten is. De spelbepaler kwakkelt al de hele voorbereiding met blessureleed en maakte nog nauwelijks minuten. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk trainde de Turk nog apart van de groep. Kökcü stond niet op het veld tijdens het gewonnen oefenduel met NAC Breda.

Datzelfde gold voor Trauner. Hoewel Slot over de Oostenrijker minder stellig was, lijkt ook zijn meespelen in Arnhem een race tegen de klok te worden. Zijn plek in het centrum zal in dat geval worden ingenomen door Lutsharel Geertuida, waardoor er rechts achterin een plekje vrijkomt voor de Noorse rechtsback Marcus Holmgren Pedersen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *