FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINTIEF: Feyenoord presenteert Quentin Timber (VIDEO)

Feyenoord heeft er weer een nieuwe speler bij. Middenvelder Quentin Timber heeft een contract tot medio 2026 getekend in De Kuip. Hij komt voor een recordbedrag van 8,5 miljoen euro over van FC Utrecht.

“Het voelt zeker vertrouwd om hier terug te zijn”, stelt hij op de clubwebsite. “Toen ik naar De Kuip reed, voelde het als thuiskomen. Feyenoord heeft z’n best gedaan om me terug te halen en daar ben ik blij mee. Om acht jaar na mijn vertrek hier weer te mogen staan, in dit stadion waarin de supporters hun energie overbrengen op de ploeg, is fantastisch.”

“Ik ben fit en heb er zin in om morgen meteen mee te trainen”, aldus de rechtspoot, die op zevenjarige leeftijd werd gescout door Feyenoord. Hij speelde in de periode 2008-2014 actief voor de jeugdopleiding en kwam in die periode spelers als Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü tegen.

Timber maakte vanuit Feyenoord de overstap naar Ajax. Waar Jurriën Timber definitief doorbrak in Amsterdam, daar koos zijn tweelingbroer voor een tussenstap in Utrecht. Na slechts één seizoen maakt hij nu dus de overstap naar Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *