FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Fiorentina voor 25-jarige speler’

Feyenoord overweegt om Jacob Rasmussen naar Rotterdam te halen. Hij speelde de afgelopen twee jaar bij Vitesse maar staat onder contract bij Fiorentina. Ze willen hem eerst huren en tevens een koopoptie op hem bedingen.

Hier maakt het medium 1908 melding van. Rasmussen was in de afgelopen twee seizoenen goed voor 55 wedstrijden voor de Arnhemmers in competitieverband. Daarnaast speelde hij nog een aantal wedstrijden in de Conference League, waar Vitesse het onder andere opnam tegen Stade Rennais, Tottenham Hotspur en AS Roma. Met die ervaring zou Feyenoord een ideale aanwinst zien in de Deen.

Na het vertrek van Ramon Hendrix is Feyenoord druk op zoek naar een linksbenige verdediger, die als stand-in kan fungeren. Marcos Senesi is de eerste keuze voor die positie, maar mogelijk staat hij nog voor een vertrek. De Argentijn wordt aan meerdere clubs gelinkt. Eerder was Dávid Hancko ook in beeld in de Kuip, maar zijn club Sparta Praag zou alleen willen praten bij een ‘exorbitant’ bedrag. Daarom kijkt men nu verder in de havenstad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *