FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Santiago Gimenez

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met de Mexicaanse spits Santiago Gimenez. Dit heeft de club bekend gemaakt via hun digitale kanalen. Hij komt over Cruz Azul en tekent in De Kuip een contract tot medio 2026.

Feyenoord zag deze zomer met Bryan Linssen en Cyriel Dessers twee spitsen vertrekken. Danilo Pereira werd al vroeg vastgelegd, maar de van Ajax afkomstige Braziliaan lijkt (nog) niet goed genoeg om de rol van aanvalsleider te vertolken. Met de nieuwe transfermiljoenen op zak besloot de clubleiding te investeren in de Mexicaan Giménez van Cruz Azul.

Giménez heeft tot medio 2026 getekend in Rotterdam-Zuid. De spits (21) vertelt op de clubwebsite: “Ik was meteen heel enthousiast toen ik hoorde van de interesse van Feyenoord. Het is een droom voor mij om voor zo’n grote club te mogen spelen. Ik heb heel bewust voor deze stap gekozen en ben iedereen dankbaar voor het warme welkom. Ik geloof dat we hier samen naar iets heel moois toe kunnen werken en mooie successen kunnen beleven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *