FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

WAT EEN BUITENKANS! 10KEER! je inzet terug als AJAX of PSV de JCS wint!

Vanavond om 20.00 uur staat de Johan Cruijff Schaal op het programma. Ajax neemt het in eigen huis op tegen de grote concurrent PSV. De Amsterdammers hebben wat goed te maken want de vorige editie werd met 0-4 verloren. Er staat dus genoeg op het spel.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van CIRCUS. Speciaal voor deze wedstrijd hebben ze een geweldige promotie opgezet. Krijg namelijk 10KEER!! je inzet terug als Ajax of PSV deze kraker wint! De quote van beide teams is dus verhoogd naar 10.00! Een ongekende buitenkans! Klik hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in lucratieve euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *