FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Goudhaantje erg content met zijn overstap naar Rotterdam

De stad Rotterdam heeft diepe indruk gemaakt op de nieuwe Feyenoord-aanvaller Santiago Gimenez. Hij is trots op het feit dat hij de eerste Mexicaan is in Rotterdamse dienst. Hij kwam voor een flink miljoenenbedrag over van Cruz Azul.

“Het betekent heel veel voor me om de eerste Mexicaanse speler van deze club te zijn”, vertelt hij tegenover de Feyenoord-kanalen. “Ik wil de naam van Mexico hooghouden en ik hoop dat er in de toekomst meer spelers hierheen zullen komen.”

Toen Giménez in Nederland aankwam om zijn transfer af te ronden, werd hij warm onthaald door meerdere Feyenoord-fans. “Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak, maar het was erg fijn en mooi. Ik weet dat er mooie dingen gaan gebeuren en daar word ik blij van”, zegt hij.

Giménez is ook onder de indruk van de stad Rotterdam. “Ik vind het geweldig. Ik heb een beetje over de historie gelezen en alles is nieuw. Het is echt een geweldige stad, ik ben er net twee dagen en ik ben al verliefd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *