FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Droomaankoop Feyenoord ineens een stuk goedkoper’

FC Zurich de club van de Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto heeft de prijs voor haar pareltje drastisch verlaagd. Hij moet nu geen twaalf miljoen euro opbrengen maar ‘slechts’ acht miljoen. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport melding van.

Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de Zwitsers uit de Champions League-kwalificatie zijn gekegeld vorige week. Mogelijk sorteert Zürich al voor op een vertrek van Gnonto, want vandaag werd in Donis Avdijaj (oud-Willem II en Roda JC) binnengehaald. De spits komt over van TSV Hartberg uit Oostenrijk en wordt misschien wel gezien als de uiteindelijke opvolger van Gnonto.

Feyenoord wordt al een tijdje aan de kersverse Azzuri-international gelinkt, al hebben de Rotterdammers in Santiago Gímenez al een nieuwe spits voor de nodige miljoenen gehaald. Ook de naam van PSV – dat Noni Madueke maandenlang moet missen door een nieuwe blessure – viel al. En volgens CalcioMercato ziet Club Brugge in Gnonto een potentiële vervanger van Charles de Ketelaere, die op zijn beurt naar Leicester City en AC Milan kan. Gnonto zelf wil Zürich deze zomer graag na twee jaar verlaten voor een stap hogerop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *