FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat spierballen zien en bereikt principeakkoord’

De Peruviaanse linksback Marco Lopez is hard onderweg naar Rotterdam. Volgens de media uit Peru is er namelijk een principeakkoord bereikt over een transfer.

1908.nl. haakt in op het nieuws en stelt dat er ‘inderdaad flink spel op de wagen’ is. De verwachting is dat López snel naar Nederland komt om de transfer naar Feyenoord af te ronden. Daarmee heeft Feyenoord één van de twee gewenste linksbacks binnen. Ook Matías Viña van AS Roma is in beeld, maar dat lijkt nog niet zover te zijn.

López is een 22-jarige linksback van San José Earthquakes die in Amerika nog een contract heeft tot het einde van dit jaar. Het is onduidelijk wat Feyenoord voor hem zou moeten betalen. De club legde vorige week Jacob Rasmussen, Sebastian Szymanski en Santiago Gimenez al vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *