FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft beet en laat aanvaller niet meer los’

Feyenoord zal zich deze week nog gaan versterken met een nieuwe vleugelaanvaller. En niet Wilfried Gnonto zal naar De Stadionclub komen maar de Braziliaan Igor Paixao.

Hij staat nu nog onder contract bij Coritiba in zijn geboorteland Brazilië, maar een akkoord met Feyenoord komt steeds dichterbij. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Everson Silva in gesprek met 1908: “Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen. Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze. Wij zijn er van overtuigd dat de deal gaat lukken.”

Eerder vertelde clubwatcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond al dat Paixao in beeld is gekomen nadat Gnonto te duur bleek (zeker acht miljoen euro). “De realiteit is dat hij dichterbij is dan bijvoorbeeld een Gnonto. Paixao is een speler die nog dermate jong is en restwaarde heeft, dat hij op termijn veel kan opleveren. Feyenoord is bereid om daar wel wat voor neer te leggen.”

Paixao kan zowel links als rechts uit de voeten. Hij was voor het eerste van Coritiba tot dusver goed voor vier goals en evenveel assists in achttien wedstrijden. Trainer Arne Slot liet al weten graag een extra flankspeler er bij te willen hebben: “Een extra aanvaller zou wel fijn zijn, want de buitenspeler is meestal de speler die je het vaakst wisselt. Ze moeten veel creëren en dat is iets dat je niet elke week van ze kan verwachten. Dan is het heel fijn als je als trainer wisselmogelijkheden hebt.” Paixao gaat die mogelijkheid vermoedelijk dus bieden.

One thought on “‘Feyenoord heeft beet en laat aanvaller niet meer los’

  1. Nog niet zeker dus! Weer praatjes vullen geen gaatjes!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *