FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet met meer dan 10 miljoen over de brug komen’

Vandaag kwam naar buiten dat Feyenoord interesse heeft in Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Maar De Tukkers zijn absoluut niet van plan om hun pareltje zomaar van de hand te doen. Er moet dus een flinke som geld op tafel komen. Zelfs een bedrag van 10 miljoen euro vindt de trainer Ron Jans aan de lage kant.

“Ik weet niet of tien miljoen euro wel genoeg is voor hem”, reageert Jans op het bedrag dat de verslaggever noemt in een interview bij ESPN. “Ze hebben al een aardig bedrag voor een andere middenvelder neergelegd en daar kun je qua kwaliteit wel een vergelijking mee trekken”, doelt Jans op de transfer van Quinten Timber naar Feyenoord. “Maar als trainer is het niet verstandig om over bedragen dingen te gaan praten, want als trainer verkoop je geen spelers. Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is.”

Feyenoord ziet in Zerrouki de ideale vervanger van Fredrik Aursnes. Volgens meerdere bronnen zou de Noor hard op weg zijn naar Benfica. Zerrouki ligt nog voor twee jaar vast in Enschede, waardoor FC Twente hem niet hoeft te verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen. Zerrouki maakte indruk in Enschede vorig seizoen en werd daarnaast basisspeler bij de nationale ploeg van Algerije.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *