FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord schrikt zich een hoedje van vraagprijs’

Feyenoord heeft interesse in Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers hebben naar hem geinformeerd en zijn nogal geschrokken van de prijs die De Tukkers voor hem vragen. Hier maakt journalist Leon ten Voorde melding van.

Twente zou in gesprek zijn gegaan, maar heeft duidelijk aangegeven dat er een ‘niet te koop’-bordje om de nek hangt van de Algerijns international. Volgens Ten Voorde blijft Twente rustig: “Ik had vanmorgen toevallig een afspraak met Streuer en hij raakt niet in de war van de interesse van Feyenoord”, zei de journalist in Voetbalpraat.

Er is voor FC Twente geen noodzaak om zaken te doen. “Hij vindt het spel eigenlijk wel leuk. Hij zegt ‘als collega’s bellen dan ga je altijd het gesprek aan, maar mij willen deze selectie bij elkaar houden. Ik hoor het wel'”, stelt Ten Voorde.

Mochten de Rotterdammers Zerrouki deze transferperiode, met het aanstaande vertrek van Fredrik Aursnes (naar SL Benfica, red.), de interesse in Orkun Kökçü en de recente transfer van Riechedly Bazoer naar AZ in het achterhoofd, toch willen aantrekken, moet het de portemonnee trekken.

“Als Feyenoord serieus gaat worden dan moeten ze flink gaan betalen. Zerrouki heeft een contract voor twee jaar en Streuer gaat hoog in de boom zitten. Bij FC Twente hebben ze met verbazing gekeken naar de transfersom voor Timber. Hij is een jeugdinternational en Zerrouki is international bij Algerije en heeft zestien keer in de basis gestaan. Ik denk dat FC Twente begint met tien miljoen”, zegt Ten Voorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *