FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe aanwinst loopt blessure op in aanloop naar Vitesse

Een domper voor Feyenoord. De nieuwe aanwinst Javairo Dilrosun heeft namelijk een blessure opgelopen. En hij moet wellicht de eerste wedstrijd tegen Vitesse aan zich voorbij laten gaan.

Hij ontbrak dinsdagochtend op de training van de Rotterdammers, waarna Voetbal International ‘s middags wist te melden dat het om een blessure ging. Wat hij precies mankeert, is niet duidelijk, al lijkt hij iets overgehouden te hebben aan de oefenwedstrijd tegen Osasuna van afgelopen zondag. Feyenoord opent het nieuwe seizoen zondagmiddag om 14.30 uur, waarbij het nog maar de vraag is of Dilrosun er dan bij kan zijn.

Voor Slot zal de blessure van Dilrosun zeer ongelegen komen. Zijn voorhoede is sowieso al niet op orde – de trainer wil er graag nog een buitenspeler bij – en bovendien kan de aangetrokken spits Santiago Gimenez in afwachting van zijn werkvergunning zondag nog niet in actie komen. Daar komt bij dat ook andere nieuwe spelers als Oussama Idrissi en Sebastien Szymanski nog ritme missen en vermoedelijk geen hele wedstrijd kunnen spelen.

En dan zijn er nog de andere blessuregevallen bij Feyenoord. Orkun Kökcü en Mats Wieffer zijn voorlopig sowieso nog niet inzetbaar en in het geval van Gernot Trauner is het nog de vraag of hij er zondag bij kan zijn. De verdediger verscheen dinsdag wel weer op het trainingsveld, wat een goed teken zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *