FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is overtuigt van zijn kwaliteiten’

Feyenoord heeft een alternatief in het vizier gekregen voor de peperdure Ramiz Zerrouki van FC Twente. Het gaat om Sivert Mannsverk. Hij moet de opvolger worden van de zeer waarschijnlijk vertrekkende middenvelder Fredrik Aursnes.

De betrouwbare website 1908 schrijft dat men in het Maasgebouw ‘overtuigd is van de kwaliteiten van Mannsverk’, en dat de banden met diens club Molde nog altijd warm zijn. De twintigjarige middenvelder zou voor ‘enkele miljoenen’ op te pikken zijn in Scandinavië.

Zerrouki blijft vooralsnog de prioriteit, maar omdat Twente naar verwachting meer dan 6,5 miljoen euro – misschien zelfs wel bijna tien miljoen – voor de 24-jarige Algerijn gaat eisen, dreigt dat een lastig verhaal te worden. Twente wil de steunpilaar niet kwijt, bovendien ligt hij nog ‘gewoon’ twee jaar (plus een eenzijdige optie voor nog een extra jaar) vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *