FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoord-winger tekent bij zijn elfde club

Elvis Manu heeft weer een nieuwe club gevonden. Dit keer gaat de aanvaller aan de slag in Bulgarije wat zijn elfde club word. Zo keert de aanvaller alweer snel terug in het Oost-Europese land.

Afgelopen februari verruilde Manu Ludogorets nog voor Wisla Kraków. Na elf duels in Poolse dienst, zat zijn verblijf er alweer op. Bij Wisla was de Dordrechter goed voor twee treffers en een assist. Nu maakt hij transfervrij de stap naar Botev Plovdiv, de huidige nummer vier van Bulgarije. De voormalig jeugdinternational, die vorig jaar nog landskampioen werd met Ludogorets, tekent een verbintenis voor twee jaar.

Het is alweer de elfde club in de avontuurlijke loopbaan van Manu, en zijn zesde sinds 2017. Voor zijn Bulgaarse periode kwam hij uit voor het Chinese Beijing Chengfeng. Daarvoor voetbalde de aanvaller in Turkije voor Genclerbirligi en Akhisarspor.

Manu doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna huurperiodes bij Excelsior en SC Cambuur volgden. Hij maakte in 2015 de move naar Brighton & Hove Albion, Ook daar brak hij niet door en kwam hij tussentijds uit voor Huddersfield Town en Go Ahead Eagles. Na zijn halfjaar in Deventer (2017) speelde hij niet meer in Nederland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *