FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord noteert begroting van maar liefst 80 miljoen euro

Feyenoord kan dit seizoen beschikken over een begroting van maar liefst 80 miljoen euro. De goede Europese prestaties hebben de Stadionclub geen windeieren gelegd. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van.

Door de finaleplaats in de Conference League konden de Rotterdammers in mei al tien miljoen euro aan premies bijschrijven. Daarmee was in mei al zeker dat er ongeveer 10 miljoen euro aan premies naar Rotterdam komen. Dit zorgt ervoor dat Feyenoord dit seizoen de hoogste begroting heeft sinds het Champions League seizoen in 2017-2018.

Met de verkoop van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra verkocht Feyenoord eindelijk eens een paar spelers voor prijzen die passen bij een topclub. Het budget doet komend seizoen niet veel onder voor dat van PSV. Wel heeft Feyenoord naar verluidt nog een achterstand van ruim 20% op het salarisbudget van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *