FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe flitser kan voor vijf seizoenen tekenen in Rotterdam

Igor Paixao moet de nieuwe aanwinst worden van Feyenoord. Volgens het medium 1908 ligt er al een contract op hem te wachten tot medio 2027.  Hij staat nu nog onder contract bij Coritiba in zijn geboorteland Brazilië, maar een akkoord met Feyenoord komt steeds dichterbij.

Dat bevestigde zijn zaakwaarnemer Everson Silva al, in gesprek met 1908: “Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen. Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze. Wij zijn er van overtuigd dat de deal gaat lukken.”

De site schrijft verder dat Paixao degene met het langstlopende contract van de hele selectie kan worden; veel andere langlopende contracten gaan tot 2026 door momenteel. “Een uitgemaakte zaak is de deal nog niet. Waar de speler enorm graag de overstap naar Rotterdam wil maken, moeten Coritiba Foot Ball Club en Feyenoord nog dichter bij een zien te komen. De Brazilianen zullen meer water bij de wijn moeten doen om tot een deal te komen”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *