FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Premier League-club maakt jacht op Marcos Senesi’

Feyenoord dreigt Marcos Senesi alsnog kwijt te raken. Het Engelse Bournemouth wil de mandekker namelijk naar de Premier League halen. Hier maakt het medium 1908 melding van en de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano.

Het was de verwachting dat Senesi deze zomer Feyenoord zou verruilen voor een andere club, maar een transfer bleef vooralsnog uit. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigd de Zuid-Amerikaan momenteel een transferwaarde van zeventien miljoen euro. Mochten de Rotterdammers dat bedrag vangen, betekent het dat ze tien miljoen winst maken na zijn komst in 2019. Senesi heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2023, waarbij Feyenoord de optie heeft om dat met een extra jaar te verlengen.

Senesi werd al langer aan verschillende clubs gelinkt, vooral uit Italië en Spanje. Het kapitaalkrachtige Newcastle United kwam ook voorbij in de wandelgangen, met Bournemouth is er nu dus een nieuwe Engelse gegadigde. The Cherries promoveerden naar de Premier League en is nog naarstig op zoek naar versterking in de as. Met captain Lloyd Kelly heeft het maar één linkspoot op die plaats binnen de selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *