FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-kampioen hangt schoenen aan de wilgen’

Eljero Elia is momenteel clubloos enn het is nog maar de vraag of de 35-jarige aanvaller een nieuw avontuur aan gaat. Zijn laatste club was ADO Den Haag waar zijn contract afliep.

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt Elia: “Ik ben nu pas weer fit. Ik kan gelukkig weer rennen en ik zie wel wat er gebeurt. Ik zeg nooit nooit, maar hoe het er nu naar uitziet, ga ik stoppen. Ik heb niemand meer wat te bewijzen, dus ik zie het wel. Ik weet het nog niet.”

Vorig seizoen kwam Elia negen keer in actie voor ADO Den Haag. De ervaren aanvaller raakte in februari van dit jaar geblesseerd. De 35-jarige buitenspeler scheurde zijn enkelbanden af en zag daarna zijn verbintenis bij ADO niet worden verlengd.

Of er überhaupt een volgende club komt voor Elia, durft hij zelf nog niet te zeggen. Er zijn de afgelopen weken geen berichten binnengekomen over onderhandelingen met een mogelijke nieuwe club. Zowel vanuit Nederland als het buitenalnd blijft het stil. Als dat zo blijft, zit er voor Elia maar é

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *