FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot doet Feyenoord-fans deze belofte

Morgen speelt Feyenoord de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op bezoek bij Vitesse. En het is nog maar de vraag wie er dan op de linksbackpositie zal staan. Tyrell Malacia is verkocht en Ramon Hendriks zwaar geblesseerd.

Maakt trainer Arne Slot zich nog altijd geen enkele zorgen over de incomplete selectie? “Ik maak me geen zorgen. Laten we dat ‘enkele’ weghalen”, nuanceert hij, geciteerd door de NOS. “De linksbackpositie is een positie waar we ons moeten versterken. De speler die er nu staat is geen speler die daar zijn gehele carrière gespeeld heeft. Maar hij kan dat prima invullen.”

Vermoedelijk doelt Slot op Jacob Rasmussen, die op huurbasis werd overgenomen van Fiorentina. Vorig seizoen speelde de Deen nog centraal achterin bij Vitesse, de tegenstander van zondag.

“Ik merk intern dat we met een zorgvuldig proces bezig zijn, we proberen een zo goed mogelijke speler aan te trekken.” Vrijwel zeker maakt Marcos Lopez, een Peruviaanse linksback, de overstap vanaf de San José Earthquakes uit Amerika. Ook Vina van AS Roma staat nog altijd op het verlanglijstje in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *