FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de pijn voelen van definitief vertrek goudhaantje’

Analist en voormalig topvoetballer Wim Kieft vindt het een aderlating voor Feyenoord dat Cyriel Dessers niet langer meer in De Kuip speelt. Dit laat hij weten in zijn wekelijkse column in De Telegraaf.

Feyenoord is er in geslaagd om waarde op het veld te creeren, zo gaat Kieft verder. Luis Sinisterra en Tyrell Malacia werden al voor veel geld verkocht en mogelijk komen daar nog een aantal namen bij. Over de leegloop stelt Kieft: ‘Het vertrek van Cyriel Dessers is trouwens een serieuze aderlating voor Feyenoord.’

Het zorgt er voor dat Slot bijna een compleet nieuw elftal moet neerzetten. Afgaand op vorig seizoen, is dit bij hem in goede handen. Kieft is positief gestemd hierover en vraagt zich hard op af waarom nieuw Europees succes niet te herhalen is voor Feyenoord?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *