FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VRESELIJK: Nederlandse mandekker vecht in Moldavie voor zijn leven

De Nederlandse speler Donny van Iperen vecht in een Moldavisch ziekenhuis voor zijn leven. De mandekker van FC Zimbru botste in een wedstrijd met de keeper van de tegenstander en dit liep totaal verkeerd af.

Met dat nieuws komt zijn club naar buiten op de eigen clubwebsite. ‘Onze gedachten gaan uit naar Danny van Iperen. De Nederlander is overbracht naar het ziekenhuis en wordt daar behandeld door arten. Donny, wees sterk en we zullen allemaal voor je bidden’, schrijft de club in een statement. De club heeft weinig aanvullende informatie over het voorval.

De 27-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van AZ en SC Cambuur, maar maakte zijn profdebuut bij Telstar. Na drie jaar verkaste hij naar Go Ahead Eagles, dat hem in 2020 een avontuur bij de Griekse tweedeklasser Karaiskakis gunde. Sinds dit jaar staat de verdediger onder contract bij FC Zimbru.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *