FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Limburgse club meldt zich bij Feyenoord voor 19-jarige middenvelder

Roda JC heeft zich bij Feyenoord gemeld voor middenvelder Lennard Hartjes. Dit weet het medium Feyenoord Youth Watcher te melden.

Hij speelde in de voorbereiding voornamelijk bij Feyenoord O21 en lijkt dus niet voor te komen in de plannen van Arne Slot. Hij maakte indruk met een prachtig doelpunt tegen NAC, waarbij hij vanaf de middenlijn opstoomde en langs meerdere tegenstanders soleerde. Toch moest hij zich de afgelopen weken vooral richten op Feyenoord O21.

Het is vooralsnog niet bekend of Roda JC Hartjes ook definitief wil overnemen. Aangezien Feyenoord het contract van Hartjes onlangs opwaardeerde tot 2025 is een huurtransfer het meest aannemelijk.

Hartjes, die vorig seizoen onder Slot debuteerde en in meerdere officiële wedstrijden minuten maakte, is voor Feyenoord O21 een van de dragende krachten op het middenveld. Met Gjivai Zechiel, Antoni Milambo, Noah Naujoks, Mike Kleijn en Karim Dermane zijn er voldoende alternatieven beschikbaar voor trainer Melvin Boel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *