FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit! 15 miljoen, plus bonussen en een doorverkooppercentage

Feyenoord gaat de kas lekker spekken met de verkoop van mandekker Marcos Senesi. De Rotterdammers ontvangen een vast bedrag van vijftien miljoen euro van Bournemouth en hebben tevens een aardige doorverkoop op hem bedongen. Ook hebben ze nog een aantal lucratieve bonussen uitonderhandeld. De Engelse promovendus wil Senesi graag naar de Premier League halen en de Argentijn werd zondag al uit de wedstrijdselectie gehouden tegen Vitesse.

Trainer Arne Slot stelde toen ook dat Senesi al ‘met anderhalf been’ is vertrokken naar de Premier League. Door de verkoop van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra staat de teller op ruim zestig miljoen euro en dat bedrag kan nog verder oplopen voor de eventuele overstap van Fredrik Aursnes: de middenvelder staat in de belangstelling van Benfica, maar Slot erkende wel dat die overstap nog niet zeker is.

Feyenoord haalde vorige week vier nieuwe spelers op, maar het vertrek van enkele belangrijke spelers zorgt wel voor enige onrust binnen de ploeg. “Als ze dan horen of lezen dat er weer twee goede krachten zouden kunnen vertrekken, is dat niet fijn”, benadrukt Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *