FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft Zerrouki ook zo goed als zeker binnen’

Feyenoord gaat zich deze transferperiode nog gaan versterken met Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Dit weet Simon Zijlemans te melden, de presentator van het voetbalprogramma VTBL.

Vorige week werd al bekend dat Zerrouki hoog op het wensenlijstje staat bij Feyenoord. Twente stelde zich keihard op in de onderhandelingen, maar in het RTL-programma kondigde Zijlemans een doorbraak aan: “We hebben vandaag te horen gekregen dat Feyenoord een bod heeft gedaan, en als ze daar nog een miljoentje bovenop doen, is het rond.”

De VTBL-presentator noemde geen bedragen. Eerder zinspeelde Twente op een transfersom van zeker tien miljoen euro, maar er gaan geluiden dat Feyenoord niet in die richting denkt. In de Tubantia-podcast De Ballen Verstand is Twente-watcher Leon ten Voorde duidelijk: “Als je Zerrouki voor 6,5 à zeven miljoen kunt verkopen, dan heb je het als FC Twente gewoon heel goed gedaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *