FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord jaagt op middenvelder van het Argentijnse Godoy Cruz’

Feyenoord hoopt AZ af te troeven in de strijd om Ezequiel Bullaude. De Argentijnse middenvelder speelt in eigen land voor Godoy Cruz. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde 1908 melding van.

Het medium noteert: “De Rotterdammers zaten al langere tijd achter Bullaude aan. Feyenoord maakt na het vertrek van Cole Bassett (naar Fortuna Sittard, red.) nu ook echt werk van de middenvelder, die eind 2024 uit contract loopt.”

AZ had Bullaude eveneens in het vizier als mogelijke aanwinst. De Alkmaarders lijken echter kansloos in de strijd om de Zuid-Amerikaan, aangezien Feyenoord zich officieel heeft gemeld voor de middenvelder van Club Deportivo Godoy Cruz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *