FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena maakt volgende klapper in de Serie A’

Tonny Vilhena is hard op weg naar de Italiaanse Serie A. De middenvelder is namelijk in onderhandeling met Salernitana. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Vilhena moet gehuurd worden van Espanyol. Speler en club liggen om financiële redenen overhoop met elkaar. Espanyol huurde Vilhena van FK Krasnodar, lichtte de optie, terwijl Vilhena daar zelf helemaal niet op zat te wachten. Espanyol heeft weer mot met Krasnodar en daardoor wacht Vilhena nog op een gedeelte van zijn salaris.

Salernitana hoopt Vilhena nu op huurbasis op te kunnen halen bij Espanyol. Volgens Di Marzio kan de Italiaanse club hem na dit seizoen voor 3,5 miljoen euro kopen en bedraagt de huursom 300.000 euro. De medische keuring staat gepland voor ergens deze week. Vilhena ligt bij Espanyol nog vast tot de zomer van 2026. Hij speelde in Nederland voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *