FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Volgende flinke aankoop onderweg naar De Kuip’

Feyenoord pakt door met een volgende transfer. Het gaat om de Slowaakse mandekker David Hancko die speelt voor het Tsjechische Slavia Praag. De Rotterdammers hebben zich officieel voor hem gemeld.

Ze hebben Hancko al langer in het vizier als mogelijke aanwinst, maar onlangs bleek hij niet c.q. lastig haalbaar. Met Jacob Rasmussen werd die vacature anders ingevuld, maar inmiddels is Senesi voor minimaal vijftien miljoen euro vertrokken. Met dat geld wil de Rotterdamse club alsnog toeslaan in Praag.

Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl schrijft: “Het is alweer enkele weken geleden dat de Rotterdammers wat van zich lieten horen in Praag, maar nu is het moment daar. De miljoenen uit de Premier League stromen binnen en de onderhandelingen met sportief directeur Tomáš Rosický zijn gestart.”

Sparta Praag kent een teleurstellende start van het seizoen, met onder meer de uitschakeling in Europa. Zondag kwam de verdediger nog wel in actie voor de Tsjechische club, maar de Slowaaks international lijkt nu alsnog op weg naar de uitgang.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *