FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig Feyenoord-dekker tekent contract bij NEC’

Philippe Sandler staat op het punt om een contract te ondertekenen bij NEC. De mandekker is momenteel clubloos nadat zijn contract niet werd verlengd bij Feyenoord.

Feyenoord pikte Sandler in december op bij City, maar hij kwam vervolgens slechts twee keer in actie voor de Rotterdammers. De optie voor een langere samenwerking werd dan ook niet gelicht, NEC wil wél de handen ineen slaan met de centrumverdediger.

In 2016 debuteerde Sandler in het profvoetbal bij PEC Zwolle, dat hem op had gepikt uit de jeugd van Ajax. Twee jaar later verkaste hij naar Engeland, maar een doorbraak in het Etihad Stadium zat er nooit in. Bij NEC kan Sandler zijn carrière terug op het juiste pad gaan krijgen, weet De Gelderlander.

De krant schrijft verder: “NEC was op zoek naar een centrale verdediger, omdat die positie met Ivan Márquez en Joris Kramer dun was bezet. De Nijmeegse club wil zich deze maand ook nog versterken met een buitenspeler en een spits.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *