FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe goalgetter kan zaterdag debuteren tegen Heerenveen

De nieuwe goalgetter van Feyenoord, Santiago Gimenez staat aan de vooravond van zijn debuut voor De Stadionclub. Zijn papierwerk is in orde en hij kan aanstaande zaterdag zijn debuut maken voor de Rotterdammers in de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen.

De 21-jarige spits werd vorige week ingelijfd door de Rotterdammers. De international kwam voor vier miljoen euro over van Cruz Azul. Doordat zijn werkvergunning nog niet in orde was, moest hij de competitiestart tegen Vitesse missen. In de 2-5 zege voor Feyenoord scoorde zijn concurrent Danilo twee keer.

De werk- en verblijfsvergunning van Giménez is inmiddels geregeld, zo kan hij zich opmaken voor zijn debuut voor de stadionclub. In aanloop naar het treffen met Heerenveen in De Kuip zaterdag, voegt de Mexicaan zich vanaf deze week bij de groep van trainer Arne Slot. Direct een basisplaats voor Giménez ligt niet voor de hand.

Het duel komt voor Marcos López vermoedelijk nog te vroeg. Eerder deze week kwam de Peruviaanse linksback over van San José Earthquakes. Ook voor hem moet een werkvergunning geregeld worden, waarschijnlijk lukt dat niet binnen een aantal dagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *