FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bayern Munchen meldt zich bij Feyenoord voor deze speler’

De Duitse grootmacht Bayern Munchen heeft bij Feyenoord navraag gedaan naar Jaden Slory. Één van de grootste talenten binnen de opleiding van de Rotterdammers. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van.

Jaden is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 54 officiële wedstrijden voor Feyenoord speelde. Hij staat te boek als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord. Slory is een buitenspeler die bij voorkeur op de rechterflank speelt, maar kan ook op links uit de voeten. Het pijlsnelle megatalent deed in de voorbereiding zestien minuten mee bij de hoofdmacht van Feyenoord tijdens de 0-7 oefennederlaag tegen FC Kopenhagen.

Slory wist zich tijdens het EK Onder 17 flink op de kaart te zetten met een knap doelpunt in de finale tegen Frankrijk (1-2 nederlaag). In totaal speelde Slory vijftien jeugdinterlands voor de Onder 17, waarin hij zes keer wist te scoren en drie assists gaf. In het komende seizoen zal Slory zijn minuten met name maken in Feyenoord Onder 21, dat al enkele seizoenen jaagt op promotie. Het elftal staat dit seizoen onder leiding van jeugdtrainer Melvin Boel, omdat Sipke Hulshoff inmiddels assistent is geworden van Arne Slot bij de hoofdmacht.

Speelminuten in de hoofdmacht lijken momenteel nog ver weg voor Slory, aangezien de Rotterdammers inmiddels vele smaken hebben in de voorhoede. Feyenoord heeft op de flanken de keuze uit Patrik Wålemark, Alireza Jahanbakhsh, Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi. Daar komt in de komende week Braziliaan Igor Paixão nog bij, terwijl middenvelders Sebastian Szymanski, Jens Toornstra en Mohamed Taabouni ook als hangende buitenspeler uit de voeten kunnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *