FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Anderlecht voor nieuwe toptransfer’

Feyenoord wil zich versterken met de doelman Timon Wellenreuther. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde 1908 melding van. Momenteel staat hij onder contract bij het Belgische Anderlecht.

Hij speelde in Nederland verspreid over twee periodes voor Willem II. Nu kan hij terugkeren in de Eredivisie en bij Feyenoord aan de slag, claimt het medium. In Rotterdam-Zuid zal Wellenreuther moeten concurreren met Justin Bijlow. Feyenoord is tegelijkertijd bezig met een contractverlenging van jeugdspeler Thijs Jansen. Het ligt in de lijn der verwachting dat hij daarna tijdelijk bij TOP Oss wordt gestald.

Het afgelopen seizoen kwam Wellenreuther op huurbasis uit voor Willem II. De 26-jarige doelman stond 31 Eredivisie-optredens onder de lat bij de Tricolores. In totaal speelde hij precies honderd wedstrijden voor de Tilburgers. In 2017 maakte Wellenreuther de transfervrije overstap van Schalke 04 naar Nederland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *