FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet streep door komst van vleugelflitser’

De kans is gering dat Wilfried Gnonto deze zomer nog de gelederen komt versterken van Feyenoord. De Rotterdammers kiezen voor de Braziliaanse dribbelbaas Igor Paixão.

”Daar kan je nu wel een kruis doorheen zetten. Feyenoord heeft met Paixão een interessanter target gevonden”, begint transferexpert Rutger Vinke in Studio 1908. ”Die jongen wilde heel graag, net als Gnonto natuurlijk. Het was een topoptie voor Feyenoord, maar toch waren er mensen met twijfels.”

Die twijfels gingen vooral over zijn positie en over het mandaat dat de zoon van Frank Arnesen, Sebastian, kreeg bij een eventuele transfer van Gnonto naar de Eredivisie. ”Het is Paixão geworden”, sluit Vinke af. Met de komst van de Braziliaanse buitenspeler lijkt de aanvalslinie nu compleet. Paixão wordt naar verluidt deze week nog gepresenteerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *