FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat fraaie slag en heeft handtekening binnen

Feyenoord heeft het contract voor het jonge talent Twan van der Zeeuw met een jaar verlengd. Hij zal komend spelen in het Onder-21 elftal van de Rotterdammers.

Van der Zeeuw laat op de clubsite van de Rotterdamers weten blij te zijn met zijn contractverlenging. “Mijn doelstelling voor dit jaar is om voor het team erg belangrijk te zijn. Daarnaast wil ik me graag verbeteren en de jonge jongens binnen het team helpen. Ik heb het gevoel dat ik bij Feyenoord nog veel stappen kan maken en ben dus erg blij dat ik mijn contract heb verlengd.”

Ook Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is benieuwd wat Van der Zeeuw komend seizoen kan laten zien. “Voor zowel Twan als zijn elftal Feyenoord Onder-21 zal het een belangrijk seizoen gaan worden. We hebben met elkaar een aantal doelstellingen opgesteld en zijn erg benieuwd waartoe dit zal leiden.” Van der Zeeuw speelt al sinds zijn tiende voor Feyenoord en maakte maakte op 25 maart 2021 zijn officieuze debuut voor de Rotterdammers in een vriendschappelijk duel tegen Willem II.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *