FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet reuzestap in komst van nieuwe klapper’

De komst van de Slowaakse mandekker David Hancko naar Feyenoord is weer een stukje dichterbij gekomen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De Tsjechen zouden naar verluidt tien miljoen euro willen zien voor Hancko, maar Feyenoord wilde in eerste instantie niet verder gaan dan zes miljoen euro. Naar verwachting hebben beide partijen elkaar nu toch gevonden en lijken de Rotterdammers hun gewenste versterking voor de achterhoede eindelijk binnen te hebben. Feyenoord aasde al sinds begin juli op de komst van Hancko.

De centrumverdediger moet de opvolger worden van Marcos Senesi, die onlangs vertrok naar Bournemouth voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Hankco kan ook nog als linksback uit de voeten. Slot zou al langer gecharmeerd zijn van de linkspoot, die goed in de speelstijl van de oefenmeester past. De afgelopen duels speelde Jacob Rasmussen op de plek van de vertrokken Senesi. Rasmussen speelde afgelopen seizoen nog voor Vitesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *