FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topaankoop binnen 48 uur gepresenteerd in Rotterdam’

Feyenoord hoopt binnen 48 uur de transfer van David Hancko af te ronden. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij moet in Rotterdam de opvolger worden van de vertrokken Marcos Senesi.

In een eerdere fase van de transfermarkt meldde Feyenoord zich nog met zes miljoen euro. Dat werd destijds afgewezen door Sparta Praag, dat tien miljoen euro verlangt voor de verdediger. Dat lijkt Feyenoord niet af te hoeven tikken voor de 24-jarige linkspoot, die volgens De Telegraaf wel de boeken in zal gaan als één van de duurste spelers van Feyenoord.

De Telegraaf schrijft dat de Slowaaks international met hoge verwachtingen binnenkomt in De Kuip. “Trainer Arne Slot én het hele scoutingsteam van Feyenoord zijn enthousiast over wat de Slowaakse international kan toevoegen aan vooral de defensie van Feyenoord. De bijna 1.90 meter lange Hancko staat in eigen land bekend als een dynamische verdediger die zich goed met de opbouw van achteruit kan bezighouden. Hancko moet naast Gernot Trauner kunnen gaan opereren, al is hij ook nog in staat om als linkerverdediger te spelen.”

Daarmee lijkt de tweede miljoenentransfer van Feyenoord in zeer korte tijd een feit te worden. Eerder legde de club de Braziliaanse buitenspeler Igor Paixão vast. De linksbuiten moet in Rotterdam de opvolger worden van Luis Sinisterra en kostte de club naar verluidt dik zes miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *