FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AKKOORD! ‘Feyenoord bereikt overeenstemming over nieuwe toptransfer’

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Sparta Praag over de transfersom voor de Slowaakse mandekker David Hancko. De Rotterdammers leggen acht miljoen euro voor hem neer. Hier maken de Tsjechische media melding van.

Feyenoord was al weken in onderhandeling met Praag over de komst van Hancko, maar tot een akkoord kwamen beide partijen nog niet. Dat akkoord lijkt er nu wel te zijn volgens het Tsjechische iDNES, dat melding maakt van een transfersom van acht miljoen euro. De Tsjechen zouden daar bovenop nog twee miljoen aan bonussen kunnen incasseren.

Naar verluidt ondergaat de centrumverdediger vrijdag al de medische keuring in Rotterdam, waarna hij een meerjarig contract zal ondertekenen. Hancko wilde zelf dolgraag de overstap maken naar Feyenoord, ondanks dat Sparta Praag de verdediger liever niet wilde laten gaan. De 24-jarige linkspoot kan ook nog als linksback uit de voeten, maar wordt vooral gezien als opvolger van Senesi. Feyenoord hoopt Hancko volgende week tegen FC Emmen te kunnen opstellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *